Billige apps

Prisen for en app

Det har aldrig været billigt at udvikle apps. Hvad den præcise pris er, afhænger af funktionaliteten, designet, stabiliteten og mange andre parametre. Hos Holion har vi altid forsøgt at presse prisen ned, ved at udvikle vores apps som crossplatform-apps. Men vi vil gerne gøre det endnu billigere.

Mulighed for en billig app

Vi har hos Holion udviklet muligheden for at få en billig app. Dette har vi gjort ved at udvikle det vi kalder en appskal, som kan anvendes til at pakke en webside ind i en app. Websiden har via appskallen mulighed for at fungere ligesom en almindelig app. Vi kalder denne appskal for starti.app.

(OBS: Husk lyd)

Kan du drage fordel af starti.app?

Afhængig af dine behov, har du måske mulighed for at gøre brug af starti.app i stedet for at udvikle en “rigtig” app.

starti.app vil være det oplagte valg hvis

  • du allerede har et webbaseret system, som fungerer fint på en mobil.
  • du gerne vil hurtigt i gang.
  • du gerne vil sikre dig så lave udviklingsomkostninger som muligt.
  • du gerne vil bruge så lidt tid og penge på konsulenter som muligt.
  • du ikke fremover både vil vedligeholde dit eksisterende system og en app.

Skal jeg vælge en almindelig app eller en billig app?

Det lyder jo tillokkende med muligheden for at få en billig app. Men er det det rigtige valg for dig? Det er svært at sige uden at vide noget om, hvad dit behov er. Men gi’ os et kald, så vil vi rigtig gerne vejlede dig i, hvad der er det rigtige for netop dig.

Hvad siger kunderne?

Vi har haft mange kunder gennem tiden og vi vil altid gerne høre, hvad de tænker om samarbejdet og os. Her er noget af det, de har sagt. Kontakt os for at høre mere om en eller flere specifikke kundecases.