Caleon kan på det kraftigste anbefale Holion som samarbejdspartner. I udviklingen af Caleon’s app til refleksion over livshistorier, er jeg blevet mødt af kompetent sparring, særligt ift. den tekniske arkitektur. Holion udstråler faglig stolthed, arbejdsglæde og oprigtig interesse i at levere en løsning efter behov og inden for realistiske rammer.

Thomas Tarp, Direktør
Caleon ApS

Din livshistorie journal

I samarbejde med Caleon, har Holion udviklet en brugervenlig og simpel app, hvis formål er at få brugeren til at reflektere over sine livshistorier og følelser. I appen præsenteres brugeren for en række ‘Reflection Themes’. Disse er de overordnede temaer, brugeren skal reflektere over. Under hvert reflektionstema, kan brugeren vælge imellem en række emner, tilhørende det pågældende tema. Når der er valgt et emne, vil man blive præsenteret for en række øvelser og spørgsmål, som er designet til at hjælpe og guide brugeren igennem reflektions-processen.

Holions rolle

Thomas fra Caleon kom til Holion med et ønske om at få udviklet en app, ud fra hans idé om Caleon. Planen var at få udviklet en MVP, der havde den mest essentielle funktionalitet og som vil skabe et godt udgangspunkt til fremtidig udvikling. Caleon har fra starten lagt vægt på at få udviklet en app, der skal være nem at skalere op, samt billig at vedligeholde. Det skal den, da Caleon fortsat er et mindre projekt, hvorfor vi hos Holion haft fokus på at udvikle en app, der ligger et solidt grundlag for videre udvikling og understøtter alle de korrekte ting, som kræves for at tage appen til nye højder.

I forhold til at holde prisen på et minimalt niveau, er backenden og databasen baseret på en serverless løsning, hvor der ikke er nogen bestemt server til at håndtere systemet, hvilket giver de lavest mulige driftomkostninger.

Teknikken

Appen er udviklet i Flutter, Googles crossplatform udviklingsværktøj, der gør det muligt at udvikle til iOS og Android på samme tid, og med én kodebase. Backenden består af Microsofts bud på en serverless arkitektur, nemlig en række Azure Functions. Disse står for at hente data til og fra databasen, som er en Azure SQL database. Alle data er persisteret i den krypterede SQL database. Humio benyttes til log management, for at kunne følge med i hvordan appen og systemet anvendes af brugeren. Humio anvendes også til fejlhåndtering for systemet.

Andre cases

Nem hjælp til bedre trådløs dækning

Stofa ville gerne gøre det lettere og sjovere for deres kunder at hjælpe dem selv med at forbedre deres Wi-Fi i hjemmet.

Læs mere

Kvalitetsstyring i lommen

Improvento ville gøre det lettere for deres kunder at have instrukserne til kvalitetsstyring med sig i lommen.

Læs mere

Pasfotos med kunstig intelligens

idfotos hjælper gennem kunstig intelligens privatpersoner til at få et billigt kørekort-/pasfoto.

Læs mere

Avanceret finansiel analyse

BeScord hjælper store virksomheder med at analysere deres regnskaber og på den baggrund opnå store besparelser.

Læs mere

Bilsælgernes foretrukne salgsværktøj

CarBuddii har fået udviklet en app som den dag i dag er bilsælgernes fortrukne salgsredskab. Al kundekontakt håndteres via appen, så kunden opnår den bedst mulige service.

Læs mere