On-site konsulentassistance

Høj uddannelse og passion

En god og høj uddannelse betyder ikke nødvendigvis, at man er den bedste til at klare jobbet - men det sender helt sikkert én i den rigtige retning. Hos Holion er vi alle dataloger eller IT-ingeniører - altså virkelig veluddannede folk. Men udover uddannelsen, har vi alle en enorm passion for vores fag. Samtidig elsker vi at dele vores viden med andre og mærke, hvordan vi hjælper vores samarbejdspartnere til at få endnu bedre styr på deres processer, arkitektur og selve koden.

Med andre ord - nogle virkelig stærke konsulenter.

Vi kommer ud til dig

Vi sidder normalt sammen på vores eget kontor og arbejder. Men hvis du har behov for, at vi kommer ud til dig og hjælper dit team, er det det vi gør. Vi kan cirka det samme som dine egne udviklere - vi har bare masser af erfaring med alt lige fra agile udviklingsprocesser over backendudvikling til appudvikling. Det kan være, at I har nogle konkrete problemer, som I kunne bruge et par ekstra øjne på et par dage, en uge eller måske en måned. Det kan også være, at I har brug for at hæve kompetenceniveauet for et team over en længere periode. Vi er klar til at hjælpe med både stort og småt.

Hvad har vi hjulpet med?

Vi hjalp i løbet af nogle få dage en mindre kunde med at identificere nogle performance issues og finde en brugbar løsning på disse. Hurtigt ind - hurtigt ud. Det var hvad der var behov for og økonomi til her.

En anden gang hjalp vi et af landets største konsulenthuse med at hæve kompetenceniveauet over en periode på 8 måneder. Der var behov for kompetencer indenfor både processer, versionsstyring af koden, TypeScript og konkrete frameworks. Vi havde en enkelt mand på opgaven men fik efterfølgende ros og besked om, at de havde sparet omkring 300 timer i forhold til det estimerede, fordi de havde haft os med som en del af teamet.

Hos en af landets største banker var vi mest af alt forbi for at hjælpe med at skrive noget kode. Men bare fordi man selv er stor betyder det ikke, at man ikke kan bruge andet end kodehjælp, så hos landets største pumpeproducent var vi hyret ind for at kode, men står i dag med ansvaret for et helt team og en stor del af arkitekturen til en ny platform.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Du ved hvad dine problemer består i - vi har helt sikkert et forslag til, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig. Så kontakt os med det samme, så vi kan få dig og dit team godt videre.