Senior C#/.NET-udvikler

Du er en superskarp og erfaren C#/.NET-udvikler.
Og du har absolut nul-komma-nul planer om at skifte job.
Og du vil da hellere ha’ hevet en tånegl af uden bedøvelse end at arbejde i Hadsten.

Du ved, at du er god - og du har jo allerede et godt job. Meeeeen du blev alligevel lidt nysgerrig over overskriften. Og nu har du jo læst så langt. Det er vi glade for.

Vi hedder Holion ApS, og vi er et mindre udviklingshus med mere end 20 års erfaring med .NET udvikling. Vi er specialiserede i Microsofts teknologier og leverer skræddersyede apps, webløsninger og programmer til virksomheder i alle størrelser.

Det går godt i vores butik. Derfor søger vi flere dygtige hoveder. Da der jo sidder sådan et på dig, vil vi gerne mødes og fortælle om, hvorfor du ikke kan sige nej til et job hos os.

Du kommer til at arbejde med udvikling i C#, .NET og Azure, hvor det agile udviklingsmiljø foregår i DevOps med daglige standups og opgavestyring.

Du vil indgå i et team af dedikerede udviklere, der hjælper hinanden og altid er klar på en battle om teknologivalg.

Du får stor frihed til at løse opgaven på din måde - bare du har de gode argumenter klar.

Du bliver meget begejstret for os, hvis:

 • Du kan li’ friheden til selv at være med til at definere dine arbejdsopgaver og arbejdstider, hvor der selvfølgelig også er plads til det gode familieliv.
 • Du begejstres af kolleger med et stærkt fagligt drive og kan li’ et uhøjtideligt og dynamisk arbejdsmiljø
 • Du trives med frie rammer og en tillidsbaseret ledelsesstil
 • Du kan give dobbelt thumbs up til vores arbejde med bæredygtighed og socialt engagement
 • Du ikke vil nøjes med løn og pension, men også have en god sundhedsforsikring og en lækker frokostordning
 • Du ikke er direkte afvisende overfor en fredagsøl. Eller to. Og en omgang beer pong.
Vi bliver meget begejstrede for dig, hvis:
 • Du er softwareudvikler og har solid erfaring med C#
 • Du vil ikke kun vide “hvordan”, men også “hvorfor”, når du støder på en udfordring
 • Du synes, at det er fedt at gå forrest og sætte standarden for, hvad lækker kode er
 • Du er den, dine kollegaer går til, når hverken de selv, Google eller ChatGPT kan gennemskue en bug
 • Du ved, at trial-and-error nogle gange er den bedste vej til at komme ud over stepperne, frem for at researche i timevis
 • Du kan li’ at få fingrene i forskellige og afvekslende projekter, hvor du kan se din kode blive til virkelighed med det samme
 • Du har erfaring med appudvikling (det er dog ikke et must)
 • Du synes, at ”nørd” er et kæmpe plusord
Sådan - så nåede du så langt! Nu mangler du bare at sende os et motiveret CV på mail [email protected] og fortælle os, at jobbet hos Holion er lige nøjagtig det job, du ikke vidste, at du ledte efter!

Ansøgningsfristen er den 20. august 2024, men vi holder samtaler løbende. Vi håber, at du kan starte den 1. oktober.

Vi glæder os til at møde dig!

Ansøgningsfrist d. 20. august 2024

Ansøgning sendes til [email protected]

Har du spørgsmål til stillingen?

Billede af Niels

Hvis du har spørgsmål til stillingen - eller om teknologi, togtider eller tånegle - så ta’ fat i CEO Niels Ladegaard Beck.

Telefon 28 92 16 98 Email [email protected]

Om Holion

I Holion udvikler vi IT-systemer, apps, backend og webbaserede systemer til firmaer, der søger specialdesignede løsninger. Med os som samarbejdspartner kan de regne med høj kvalitet, værdiskabende sparring og stor gennemsigtighed igennem hele processen.

Vi arbejder seriøst med FN’s 17 Verdensmål, og har som eksempel indrettet vores nye lokaler udelukkende med genbrugsmøbler. Vi har også tilsluttet os FN’s Global Compact, som er verdens største frivillige initiativ for ansvarlige virksomheder.

Vi sætter fagligheden højt og arbejder i små, agile teams, der varierer alt efter projektets størrelse og teknologi. Og apropos teknologi, så er ny teknologi jo altid sjovt og spændende, så det afprøver vi gerne.

Dagligdagen er meget varierende, men starter altid med et kort udviklermøde, hvor dagens opgaver skitseres og eventuelle udfordringer vendes. Er man kørt fast, er der altid hjælp at hente!

Holion er en arbejdsplads med plads til alle, og hvor vi prioriterer fællesskabet højt. Vi holder frokostpause sammen, og der er altid plads til gode grin og sjove røverhistorier.

Jævnligt holder vi fredagsbar (altid med gin og specialøl), og tager gerne ud af huset til padel, escape room, bowling eller en bid god mad.

Og så holder vi i øvrigt til i Hadsten, blot et par minutters gang fra stationen, hvor man let kan komme til og fra med tog.

Hvad skal der ske nu?

1 Send dit CV

Send os dit motiverede CV på [email protected] senest d. 20. august 2024. Sådan! Vi glæder os allerede til at læse om dig. Tjek din inbox for en bekræftelse fra os på, at vi har modtaget dit CV.

2 1. samtale og kodetest

Hvis du er blandt de udvalgte, vil du blive inviteret til 1. samtale på vores kontor. Sammen med invitationen følger en kodeopgave, så vi kan få et indblik i dine tekniske skills. Opgaven skal du have løst og fremsendt til os senest dagen inden samtalen.

Under samtalen vil vi spørge ind til din løsning af opgaven og dine overvejelser undervejs. Vi er selvfølgelig også nysgerrige på at høre mere om dig, dine erfaringer og hvilke teknologier, du har en særlig passion for.

Derudover stiller vi dig også en ny lille kodeopgave, som du skal løse på stedet.

3 Personlighedstest

Hvis du og vi efter 1. samtale synes, at der er et godt match, vil du få tilsendt en personlighedstest, som du kan tage hjemmefra. Resultatet er med til at vise os, hvordan du passer ind i samarbejdet med teamet.

4 2. samtale

Når vi har gennemgået resultaterne af personlighedstesten, vil du blive inviteret til en 2. samtale, hvor vi sammen drøfter, hvordan dine kompetencer kan bringes i spil hos os.

Er vi det helt rigtige match, vil vi gå i dialog om, hvordan kontrakten skal udformes.

5 Velkommen om bord!

Inden du har første arbejdsdag, vil du modtage et kort onboardingprogram, som er med til at klæde dig godt på i dit arbejde som udvikler hos os.