Appudvikling

Dig og din case i centrum

Som kunde hos Holions behøver du ikke have den store viden om apps eller bekymre dig om teknikken bag - den del tager vi os af. Vi brænder for teknologi og fortæller gerne om, hvad der rent faktisk ligger inde bagved, hvis du skulle være interesseret. Vi udvikler apps til alt fra små startups til store virksomheder, uanset om der er tale om mindre projekter, kampagneapps med begrænset levetid eller større komplekse appløsninger.

Vi er passionerede IT-konsulenter, som udvikler og designer applikationer i tæt samarbejde med vores kunder. I udviklingsprocessen rådgiver vi derfor om, hvilke features der er mulige ud fra et teknologisk perspektiv og hvilke der giver mening i forhold til appens formål og brugernes behov. Fortæl os hvem der skal anvende appen og hvad de skal anvende den til, så hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning.

Hvad koster det at lave en app?

Hvad det koster at lave en app afhænger af, om den skal indeholde få, basale features eller om det er en mere kompliceret app med et væld af funktioner, hvilket har betydning for den tid det tager at udvikle appen. Derfor er der heller ikke ét korrekt svar på, hvad appudvikling koster, da ambitionsniveauet har stor indflydelse på prisen.

Med mange års erfaring inden for appudvikling mestrer vi både apps med enkelte funktioner og de mere komplekse appløsninger. Hos Holion udvikler vi intuitive applikationer i unikke designs til smartphones og tablets, der er driftssikre, lette at bruge og kompatibel med flere styresystemer.

Udvikling af crossplatform-apps til iOS/iPhone og Android

Ved udvikling af apps tænker vi ikke blot på slutbrugerens oplevelse af systemet, men i særdeleshed også på vores kunders pengepung. Den traditionelle tilgang til appudvikling er, at man udvikler én app til iOS/iPhone og én til Android - og dermed også betaler for 2 apps, som i bund og grund kan nøjagtig det samme. Men hos Holion ved vi, at hvis kunden skal have succes og en fornuftig bundlinje, skal det ikke være en app, der bruger hele budgettet.

Vi udvikler derfor altid apps ved brug af crossplatform-værktøjer. At vi udvikler crossplatform-apps betyder, at vi kun udvikler én app, som til gengæld fungerer både på iOS/iPhone og Android. Det tager ikke den halve tid i forhold til den traditionelle tilgang, men det tager væsentlig kortere tid end at udvikle den samme app to gange, hvilket også er grunden til, at crossplatform-apps typisk er et billigere alternativ til native-apps.

Det betyder dog ikke at vi går på kompromis med brugeroplevelsen, da vi designer vores apps med et native look-and-feel. Vi udvikler crossplatform-apps i enten Xamarin eller Flutter - alt efter hvad din app skal kunne. Vi har udviklet og designet et hav af forskelligartede apps til såvel små som store virksomheder. Under cases kan du læse meget mere om vores appløsninger og hvordan de har gjort en forskel for vores kunders forretning.

Få specialudviklet en app til din virksomhed

Det kan være en god idé at få specialudviklet en app til din virksomhed, hvis du f.eks.:

  • Skal effektivisere interne arbejdsgange eller forretningsgange med leverandører og samarbejdspartnere.
  • Vil brande virksomheden, hvor du kommer tættere på din målgruppe og tiltrækker nye kunder.
  • Ønsker en salgsplatform, hvor brugerne kan tilgå hurtig og brugervenlig service hvor som helst.

Hos Holion får du en professionel udviklet app i topkvalitet, men til en væsentlig lavere pris, end du gør ved mange andre appudviklere - fordi vi anvender smartere løsninger i udviklingsprocessen. Vi tilbyder naturligvis også on-site konsulentassistance, hvis du har behov for at vores specialiserede IT-konsulenter kommer ud og hjælper dit team direkte på lokationen.

Fortæl os om dit projekt, hvad enten det gælder udvikling af websystemer, applikationer eller hosting og drift, kan vi være behjælpelige. Er du interesseret i at få udviklet en app til din virksomhed, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved tasterne og telefonen til en uforpligtende snak.