Hvad siger kunderne?

Holion har gennem årene løst mange forskellige opgaver. Vi har blandt andet hjulpet en af landets største banker, bygget et webbaseret system til et af landets største advokatkontorer, hjulpet et bryghus og meget andet. Ingen opgave er for lille og (næsten) ingen opgave er for stor, da vi udover vore fastansatte medarbejdere også har et stort netværk af faste freelancere, som kan assistere os, når der er tryk på.

Vi har udvalgt et par spændende projekter, som vi har skrevet lidt mere om. Tryk ind på projekterne herunder, for at læse mere.

Nem hjælp til bedre trådløs dækning

Stofa ville gerne gøre det lettere og sjovere for deres kunder at hjælpe dem selv med at forbedre deres Wi-Fi i hjemmet.

Læs mere

Kvalitetsstyring i lommen

Improvento ville gøre det lettere for deres kunder at have instrukserne til kvalitetsstyring med sig i lommen.

Læs mere

Pasfotos med kunstig intelligens

idfotos hjælper gennem kunstig intelligens privatpersoner til at få et billigt kørekort-/pasfoto.

Læs mere

Avanceret finansiel analyse

BeScord hjælper store virksomheder med at analysere deres regnskaber og på den baggrund opnå store besparelser.

Læs mere

Bilsælgernes foretrukne salgsværktøj

CarBuddii har fået udviklet en app som den dag i dag er bilsælgernes fortrukne salgsredskab. Al kundekontakt håndteres via appen, så kunden opnår den bedst mulige service.

Læs mere

Din livshistorie journal

Reflektér og skab forståelse med Caleon.

Læs mere
Vi har haft et rigtig godt samarbejde med mange andre virksomheder og vi er ret sikre på, at vi også vil kunne hjælpe jer, med jeres udfordringer. Så ta' fat i os og lad os gi' et bud på en god løsning for jer.