Hosting og drift af apps og websystemer

Saml udvikling og drift ét sted

Én ting er at udvikle apps og webbaserede systemer. Noget andet er at sørge for en velfungerende og stabil webhosting, så dine applikationer og webløsninger bliver ved med at fungere, selvom der kommer nye browsere eller versioner af iOS og Android.

Hos Holion kan vi hjælpe dig med webhosting, hvor vi sørger for stabil drift og løbende vedligeholdelse, så du ikke skal spekulere på overvågning, distribution eller andre tekniske opdateringer. Det giver dig frihed, fleksibilitet og agilitet, så du kan fokusere på at vækste din forretning.

Ofte er det en fordel at bruge den samme virksomhed til at udvikle, vedligeholde og optimere dine apps og websystemer. På den måde kan du nemlig altid være sikker på, at der vælges de bedste løsninger, som sikrer, at din app og dit websystem altid er opdateret. Uanset om det gælder rådgivning, udvikling eller drift, så sørger vi for, at du kommer sikkert i mål.

IT Hosting

Vi har en passion for Microsofts teknologier. Når vi hoster din virksomheds IT, er Azure således vores foretrukne cloud platform. Den er hurtig, stabil og billig. Desuden er det her, du finder den bedste support for Microsofts egne teknologier. Selvom Azure er vores foretrukne platform, har vi også erfaring med AWS.

Når vi udvikler websystemer, er noget af det første vi gør altid at få skabt en forbindelse mellem den kode vi udvikler og et sted i Azure, så vi lynhurtigt kan få de nyeste features ud i skyen, hvor vores kunder kan prøve det, vi har lavet til dem.

Azure og appudvikling

En app er sjældent meget værd uden en backend. Det er her systemet holder styr på brugerne, integrerer med andre systemer og du kan administrere appen. Så selvom du måske tænker, at der kun er behov for en app til din specifikke løsning, ender det alligevel ofte med, at der også skal udvikles en backend. Derfor er der også behov for hosting i Azure, når der udvikles apps.

Distribution

  • Jeg havde brug for at få lavet en kompliceret mobil app af høj kvalitet, som skulle være klar i løbet af kort tid. Til rette tid og med rette kvalitet, havde vi en løsning klar til både iOS og Android. Samarbejdet har været præget af en stor fleksibilitet og engagement. Så det bliver ikke det sidste samarbejde, vi har med Holion.

    Anette Irene Algreen

    Administrerende direktør, Improvento A/S

    Læs mere om projektet

Apps distribueres normalt til brugerne via App Store og Google Play. Men mens der udvikles kan det være en fordel, hvis vores kunder også kan teste appen. Til dette formål anvender vi Microsoft App Center. Via App Center kan vi automatisk distribuere testversioner af apps, indsamle fejlrapporter og køre automatiske tests på forskellige fysiske telefoner.

Når en app er klar til udgivelse, kan den sendes direkte fra App Center og over i App Store og Google Play. Dermed undgår vi unødig spildtid og manuelt arbejde i forbindelse med udgivelse af nye versioner.

Overvågning af app- og webløsninger

Når du først har fået udviklet en app eller et webbaseret system, er det vigtigt løbende at holde øje med, om det fungerer som forventet. Man kan hurtigt overbevise sig selv om, at alt fungerer perfekt, for man har jo testet det. Men ofte sker der det, at der kommer almindelige brugere på systemet - og de gør ikke altid som man forventer.

Desuden kan der ske fejl på servere og integrationer kan drille i forbindelse med opdateringer i begge ender. Derfor er det rigtig vigtigt, at du løbende overvåger systemet for at høje øje med fejl og om brugerne overhovedet bruger de features, der er udviklet til dem.

Der findes masser af systemer, som kan anvendes til overvågning af andre systemer. I Holion har vi i flere år anvendt Humio til den daglige overvågning. I Humio kan der opsættes dashboards med tabeller og grafer som fortæller, hvordan dit system klarer driften. På vores kontor har vi en storskærm, hvor vi løbende kan følge med i om alt fungerer som tiltænkt. Er der noget, som ikke fungerer, kan Humio sættes til automatisk at give besked herom.

Hos Holion varetager vi driften af dine app- og webløsninger. Vi tilbyder også on-site konsulentassistance, hvis du har behov for at vores specialiserede IT-konsulenter kommer ud og hjælper dit team direkte på lokationen. Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med skalerbar og omkostningseffektiv webhosting af dine apps og websystemer, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Hvad siger kunderne?

Vi har haft mange kunder gennem tiden og vi vil altid gerne høre, hvad de tænker om samarbejdet og os. Her er noget af det, de har sagt. Kontakt os for at høre mere om en eller flere specifikke kundecases.