I 2020 gik jeg med en idé til en id-fotoapp til både Android og iOS. Markedet for at finde udviklere kan være svært. Efter et møde med Holion, var mit valg nemt. Dedikerede, innovative og super dygtige til udvikling og sparring omkring opbygningen. Ja, faktisk i hele processen. De har formået at lave en app, der har opnået gode anmeldelser, tilfredse kunder og en app, der letter vores arbejdsbyrde betragteligt. Hvis man søger appudvikling og vil have rigtig god kommunikation, en innovativ tilgang, god sparring og ikke mindst gode programmører, kan jeg på det kraftigste anbefale Holion.

Kristian Jensen, Direktør
idfotos

Pasfotos med kunstig intelligens

Holion har i samarbejde med idfotos udviklet en nem og brugervenlig app, kaldet idphotos, som dog under motorhjelmen benytter sig af avanceret kunstig intelligens til at opnå de bedste resultater. Formålet med appen er at gøre det enkelt og billigt at få taget billeder til ens nye kørekort eller pas. Via appen guides brugeren til at placere ansigtet helt korrekt i forhold til kameraet, så de gældende regler i forhold til pasfotos overholdes. Efter billedet er taget skal der indtastes adresseoplysninger og betales, så idfotos kan sende de fremkaldne billeder med posten til modtageren.

Holions rolle

idfotos kom med en idé til en app, som de ønskede udviklet. Planen var en simpel app til at tage pasfotos. Det blev dog hurtigt klart, at Holion kunne udvikle appen hurtigere end forventet. Det var derfor op til idfotos, som der skulle bruges færre penge på appen eller om der skulle hældes yderligere funktionalitet i appen. idfotos valgte yderligere funktionalitet og det endte med, at der kom avanceret kunsig intelligens ind i appen, så appen løbende guider brugeren til korrekt placering af kameraet i forhold til ansigtet samt fritlægning af billedet.

Fra starten har det været klart, at idfotos var et startup og at pengene derfor ikke skulle bruges på at holde systemet kørende, men på at udvikle ny funktionalitet. Holion har derfor fra starten haft fokus på et tilbyde de billigste løsninger, der stadig ville kunne sikre en smidig udviklingsproces med lavest mulige omkostninger for idfotos. Der er derfor ikke udviklet en stor løsning på serveren, da systemet er baseret på en serverless løsning, hvor der slet ikke er nogen bestemt server til at håndtere systemet. Det giver de lavest mulige driftsomkostninger.

Teknikken

Selve appen er udviklet i Flutter, som er Googles bud på et moderne crossplatform udviklingsværktøj. Ved hjælp af Flutter har vi kunnet fokusere på selve appen i stedet for at skulle tænke over, om tingene nu ville fungere på både iPhone og Android. I forbindelse med den indbyggede ansigtsgenkendelse i appen har vi trukket på Googles muligheder for at implementere machine learning i appen.

Backenden består af en række Azure Functions, som er Microsofts tilgang til en serverless arkitektur. Administrationssystemet, som idfotos anvender til eksempelvis betalingshåndtering, er lavet som enkelte Functions, som lever data til en webbaseret brugergrænseflade. Alle data er persisteret i en krypteret Azure SQL database. For at kunne følge med i hvordan systemet anvendes og hvad der måtte være af uhensigtsmæssigheder, anvendes Humio til log management. I Humio kan vi se alt fra fordelingen mellem iPhone og Android brugere til fejl i appen.

Andre cases

Nem hjælp til bedre trådløs dækning

Stofa ville gerne gøre det lettere og sjovere for deres kunder at hjælpe dem selv med at forbedre deres Wi-Fi i hjemmet.

Læs mere

Kvalitetsstyring i lommen

Improvento ville gøre det lettere for deres kunder at have instrukserne til kvalitetsstyring med sig i lommen.

Læs mere

Avanceret finansiel analyse

BeScord hjælper store virksomheder med at analysere deres regnskaber og på den baggrund opnå store besparelser.

Læs mere

Bilsælgernes foretrukne salgsværktøj

CarBuddii har fået udviklet en app som den dag i dag er bilsælgernes fortrukne salgsredskab. Al kundekontakt håndteres via appen, så kunden opnår den bedst mulige service.

Læs mere

Din livshistorie journal

Reflektér og skab forståelse med Caleon.

Læs mere