Webudvikling

Moderne systemer

Hos Holion har vi udviklet webbaserede systemer i mere end 20 år, hvorfor du altid er garanteret en unik og professionel løsning, der dækker dine ønsker og behov. Vi er stolte over at være specialiserede IT-konsulenter, hvilket også er grunden til at vi kan løfte alt fra mindre webprojekter til de mere avancerede webløsninger.

Engang forholdt det sig sådan, at når man skulle bruge et system på en computer, var det ofte et system udviklet direkte til Windows. I dag er tingene anderledes, da vi alle næsten altid er konstant forbundet til internettet. Det har betydet, at i stedet for at udvikle programmer som skal installeres på f.eks. Windows, udvikler man langt oftere systemer, som skal tilgås via en browser (f.eks. Chrome eller Edge), også kaldet webbaserede systemer.

Det handler derfor om at udvikle websystemer, der er funktionelle, intuitive og overskuelige at arbejde med. Uanset om du ønsker at effektivisere arbejdsgangene internt i virksomheden eller gøre det nemmere for dine kunder at bruge virksomhedens services, kan vi være behjælpelige med den rette webudvikling.

Udvikling af webbaserede systemer

  • I over fire år har vi kontinuerligt og med meget stor succes brugt Holion til udvikling af vores system. Vi er rigtig glade for både den forretningsmæssige, strategiske og processorienterede input og sparring og samtidig den udvikling af produktet, vi har fået ved samarbejdet.

    Dennis Præstekjær

    CIO, CarBuddii A/S

    Læs mere om projektet

Indenfor udvikling af webbaserede systemer bevæger teknologien sig afsted med en sådan hastighed, at det kan være svært for de fleste at følge med i, hvad der er state-of-the-art i øjeblikket. Heldigvis har vi hos Holion ansatte som interesserer sig rigtig meget for IT, hvorfor fritiden ofte bruges på at følge med i, hvad der reelt fungerer og hvad der er fremtidssikret på en sådan måde, at der også vil være udviklere, der kan vedligeholde og videreudvikle systemerne de næste mange år.

Mangler du et system som kan holde styr på jeres kundekartotek eller skal du bruge en løsning, der kan analysere avanceret data, så kan vi hjælpe dig. Vi webudvikler altid det system, som passer bedst til dit projekt. På denne måde er du sikret at din løsning er skræddersyet til dig, og at du får mest muligt ud af dit websystem.

Hos Holion hjælper vi ikke blot med udviklingen af webbaserede systemer, vi hjælper også med at hoste og drifte systemerne efter endt udvikling. Herved kan du forvente brugervenlige systemer, der er lette at opdatere.

Professionelle webløsninger

Vi ved at forskellige kunder kræver forskellige løsninger, så vores specialiserede IT-konsulenter er altid parate til at rådgive, webudvikle og designe ud fra netop dine ønsker og behov. Igennem årene har vi udviklet mange forskellige websystemer til såvel små som store virksomheder inden for et hav af forskellige brancher. Derfor kan du altid være sikker på at få udviklet professionelle webløsninger hos os.

Holion er din kompetente samarbejdspartner, når du skal have udviklet unikke webløsninger. Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder, kan du under cases læse meget mere om vores webbaserede systemløsninger og hvordan de har gjort en forskel for vores kunders forretning.

Holion – din foretrukne webudvikler

Hos Holion sætter vi en ære i at være din foretrukne webudvikler. Derfor gør vi kun det, som vi er bedst til. Det betyder, at vi gør meget ud af at forstå din virksomhed og dine brugere. På den måde sikrer vi, at vi skaber innovative og langtidsholdbare webløsninger, der giver værdi for virksomheden både i dag og i morgen. Derudover tilbyder vi naturligvis også on-site konsulentassistance, hvis du foretrækker at vi sidder tæt på dig og måske som en del af et eksisterende team.

Fortæl os om dit projekt, hvad enten det gælder udvikling af applikationer til smartphones og tablets eller webbaserede systemer, kan vi være behjælpelige. Er du interesseret i at få udviklet et webbaseret system til din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar ved tasterne og telefonen til en uforpligtende snak.

Hvad siger kunderne?

Vi har haft mange kunder gennem tiden og vi vil altid gerne høre, hvad de tænker om samarbejdet og os. Her er noget af det, de har sagt. Kontakt os for at høre mere om en eller flere specifikke kundecases.